Sunday, August 30, 2009

snart natta.sov godt

alt søndag kveld,idag har jeg styret mye,malt sjenk jeg kjøpte for en uke siden på loppemarked,men kan ikke vise bilder ,da mitt kamera/mobil er på rep...så viser heller noe fra vårt soverom.jeg har fått ryddet sjenk på plass og ordnet i et annet rom å.fått opp sjablong har jeg også hatt tid til,men kjenner det i kroppen nå,så et skjønt varmt bad var helt nydelig,blir godt og hoppe til sengs etterpå
her sover jeg,dette rom er i annen etasje å utenfor vårt vindu er sjøen,simpelten elsker sjøen,det gir en ro i sjela å bare se utover alt som skjer,å her er så utrolig stille.,om sommeren kommer sola inn ved 5 tida på morran,har ikke rullegardin,i våkner sakte med dagen,skal vise mer fra vårt soverom en annen gang,vi er heldig som har et stort soverom,så jeg har fått inn mange små nostalgiske ting her.lenge leve romantikk,bruker bare hvitt sengetøy.noen av putene har min farmor brodert og sydd av sukkersekker.de er gamle,.så en riktig god natt alle sammen,natti natti.
klem fra sylvia.

5 comments:

Besta said...

Nattda til deg også. For et nydelig soverom, ikke rart du sover godt der.
Klem fra Marilyn

~~♥ Mamma Millan ♥~~ said...

HEJ...LYCKADES SKICKA IVÄG INLÄGGET AV MISSTAG;))..SÅ TROR INTE DET VAR KLART NÄR DU KIKA IN...KOLLA GÄRNA IGEN;)))

KRAM FRÅN EN VIMSIG MILLAN;))))

Så himla vackert sovrum..helt SAGOLIKT!!!!

My home is my Castle - by Kari said...

For et nydelige soverom du har :)

ha en god natt ..
Klem,Kari

Maria said...

Hei du.
Takk for koselig kommentar inne hos meg. Ja jeg tar fremdeles i mot bestillinger på pulsvanter, men har fått ganske lang ventetid nå. Men det er jo et luksusproblem, hehe.

Nydelige bilder du viser at ditt soverom :)

Klem Maria fra Idekroken

frøken olsens drømmer said...

ha en god natt med gode drømmer ;))
nå skal jeg også snart få lagt meg
klem klem