Thursday, October 1, 2009

når blikk kan tale

her er silje og timmi i fortrolig samtale,se på de øya!han er så utrolig glad i silje,silje har scoliose og går med ortopedisk korsett som synes her,,disse to her er veldig gode venner.godt med venner.
så er det igjen blitt mørkt ute,dagen går så fort,jeg har ryddet litt ute,å pyntet i vår vinduskarm i dag,hjerter på rad har fått 2 fugler som jeg fant på mester grønn.
syntes de passet så fint i denne urne,å en bibel og gammel salmebok skaper stemning,tent masse lys å koser oss inne,har å funnet fine plasser til tingene jeg fikk av BESTA i går.
ønsker alle en lun god kveld.


6 comments:

Hulda said...

Bildet av Silje og Timmi var helt skjønt. :) Så tillitsfull liten hund. Flotte interiørbilder du viser også. Syns at det bildet du har tatt ut av vinduet var så fint, der vi ser litt av den flotte gardinen. :)

Les Cotrions said...

Hello Sylvia! Think you so much for your viit and for your nice comment! Such a faboulous blog you have! Charming photos and beautiful home you have! Unfortunately I cannot understand a word, but I can enjoy your pictures!
Nice to meet you!
Warm greetings
Vale

Sari said...

Hej!
Vilken härlig bild på Silje och Timmi!
Och vilket fint fönster du visar! Gardinen är underbar! Fin utsikt också!
Ha det bra! /Sari

Nostalgia said...

For et skjønt bilde ! Ja her var det kontakt:-)

Så flott urnen ble ! Ønsker deg en deilig fredag !
Klem,Nostalgia

Cathrines Kreative Hjørne said...

Så pent det ble! LNydelig bilde av de to også, og der er nok gode venner, ja! Hyggelig med dyr! Vi har ingen (allergi), men kunne godt tenkt oss en liten hund! :-) God helg til deg og dine! Klem cathrine :-)

Hilde Heimdal said...

Så nydelige bilder, elsker gamle bibler !! :O)

Pakka di kommer kansje idag , lukter lang vei ja hehee :)

Kom gjerne med tilbakemeling på lavendelen :)

Må du ha en strålende go helg !

Klem Hilde :o)