Monday, August 13, 2012

Smeige dager her sør

 hei, lenge siden sist, ja jeg innrømmer det gjerne, bare håper dere ikke glemmer meg, har planer om å komme sterkere tilbake, her i nr 7 går dagene fort om dagen, vi venta så på sommer, å nå er den kommet,
 typisk sånn like før skole start og ferie over, men godt med hverdager i vante former igjen å, liker mest hverdager, i denne senga på bildet under her drømte jeg mang en gang å ta en etermiddagslur, men det ble ikke sånn, riktig kalde dager har vi hatt, ingen varme gode netter fikk vi heller, som vi venta, nå må vi glede oss over disse varme dagene vi har akkurat nå. her er varmt å deilig om dagen,  jeg venter på en minisk oprasjon ,blir snart, skal bli godt å få det overstått, mitt kne hemmer meg i mye ting jeg gjerne vil gjøre, luke i bed og plante nye blomster, male litt smått, så mye et kne setter stopper for..
 nei dette skal ikke være et sutre innlegg, vi har det bra i nr 7, og Silje stor gleder seg til media og kommunikasjon begynner om 2 dager. Da får jeg håpe blogglysten kommer for fullt ,må ut å ta noen nye bilder  i sola, ja litt nytt er det jo inne å, stadig i forandring... tuddelidu så lenge..nyt dagen å alle de gode øyeblikk.

16 comments:

Hanna said...

söta bilder. Vacker kopp.
Kram
Hanna

mitt lille pusterom said...

Så flott vær og uteplass du har.
Her har sommerværet også kommet.
Nå har jeg ny blogg og håper på at blogg lysten er tilbake får fullt snart.

Klem Synnøve(tidligere Synnøves heim)

Ruths datter said...

Koselig at du finnes i blogglandia Sylvia.Du er en kjær bloggvenn. Håper du fortsetter. Ikke alltid så greit. Jeg fikk akkurat beskjed om at jeg ikke hadde mere billedkapasitet igjen. Mye å sette seg inn i hele tiden. Får håpe det løser seg.
Klem

Helen said...

Så koselig å finne innlegg hos deg, Sylvia, velkomme tilbake.
Har det på listen min, så ser da når du har innlegg :)

Godt alt er bra, med unntak av kneet.... lykke til med operasjon, som jeg håper du får snart.

Nyyyydelig bilder, som vanlig - tenkte på engelsk te da jeg så tekoppen med roser på - tro om det er Laura Ashley + (En av mine favoritter, så mye fint interiør stash der, må alltid besøkes når jeg er i England).

Jeg er tilbake i Italia, igjen, og her er det varmt, veldig varmt.

Men, så får man da skikkelig sommer følelse....hehehe

God uke !

Hilsen Helen

Jatte said...

Nydelige bilder- den senga så jo bare himmelsk ut å slenge seg nedpå i *sukk*

Ha en finfin Tirsdag -
Klemmer fra Jatte♥

It's me said...

Enjoy summer darling...we also do....see you soon !!..love Ria...xxx...

Turid said...

Heisann!
Ja det gjelder å nyte solen og varmen fra den når den endelig er her;)
Deilig sommerstemning hos deg!
Ønsker deg masse lykke til med din operasjon!

Klem fra Turid;)

ETT RÖTT MONOGRAM said...

Det var roligt och höra av dig, sommartid blir det lite svårt och hinna med bloggen. Har fått riktig sommarvärme här också, och jag har denna veckan ledigt. Skönt att du snart blir opad i knät, låter besvärligt och ont.
Var rädd om dig
Kramar
AnnaMaria

Blått til lyst said...

Kos deg med dine smeige dager! Her i dalstroka innafor har det vært ganske skarp luft i dag. Rent så høsten lurer i skyggen...
Jeg tviler sannelig ikke på at det skjer litt inne hos deg - selv om vi ikke har fått se noen bilder av herlighetene :-) Lykke til med operasjon - klem fra Liv

MissMette said...

Koselig å se blogginnlegg fra deg, Sylvia :) - alltid koselige og herlige bilder her hos deg ღ og den sengen ute på terrassen din sååååå bare så herlig ut ღ Har ikke vært noe til sommer her heller, men i dag var det bare helt fantastisk flott, og jeg nyter late dager... Ja, det blir godt med hverdager også. Håper at blogglysten din kommer seg nå utover sensommeren og høsten ღ Ha en fortsatt fin uke, stor klem fra Mette

Pysselpalatset said...

men sådan härlig uteplats.... sitta där med ett glas vin eller te och ha fötterna i ett fotbad och titta på de som glider förbi... alldeles underbart... kram Jeanette

Alven said...

Hei :-)

Så flott å høre fra deg igjen :-) Endelig sommer ja :-) her også :-)

Ønsker deg en fortsaty fin uke :-)

KLem

Anita S Home and Wine said...

Hei hei
Lenge siden sist, håper det står bra til med deg og dine.
Koselige sommerbilder dunviser.
Klem anita s🌸🌸🌸

sabrymagic said...

Ciao Silvia,
mi piace il tuo blog!!;D
Da oggi ti seguo anche io!!;)
Baci dall'Italia!!
Sabry!!

karlhalvorsen said...

Hallo Sylvia!

Ikke noe sutreblogg, dette da,Sylvia! :) Verken nå eller tidligere. :) Synes du har greid å balansere så godt mellom Interiørene jeg. Og med det mener jeg det huslige og det menneskelige. Det er vel også derfor at jeg savner dine hyppige besøk og daglige positive "spark". Men jeg skjønner så godt at andre gjøremål har vært prioritert nå. Så pass har jeg da fulgt med. :)

Håper fremgangen fortsatt er fin, og det gleder meg å høre at Silje gleder seg til nye utfordringer og nye kunnskaper. Det tegner bra det.

Sommer ja, takk for at du minte meg på at det er noe som heter det. :) Så regner jeg med at du skjønner resten. Heller ikke jeg skal gjøre denne bloggen sutrete gjennom mine kommentarer og ønsker deg snarlig bedring og skikkelig på føttene igjen. Det fortjener du nå, du også. Selv mødre (og fedre) er også mennesker. Det er egentlig lov å tenke slik. Tror jeg. :)

Nå krysser jeg fingrene for deg jeg Sylvia, og en fremtid med bakkene i vater. Fortsatt fin uke og nyt sommeren, hvis den ikke har stukket av igjen da... :)

Anette Willemine said...

Hei, Sylvia!

Du er da ikke sutrete! Du er bare ærlig. Kos deg med sol og varme når den endelig er her. :o)

Har du forresten meldt deg på min giveaway som jeg har gående?

En fin mandag og en god ukestart til deg!

Klem,
Anette Willemine