Sunday, September 16, 2012

Høst her sør.

 ja så har det faktisk gått en mnd siden siste innlegg, tiden flyr å det skjer så mye,
Silje har begynt på vidregående ,media og komunikasjon på helt splitter ny skole, hun trives,
 vi har å vært til endel leger å undersøkelser med Silje, hun har Marfan å det er mye som blir sjekket flere ganger i året pga dette,
for noen uker siden mistet vi svigerfar helt brått, et stort tap og sorg for hele familien.
 inni våre små stuer er det blitt høst, har fått nye puter ,koselige høstputer, her i stolen ved peisen.
 og her i sofa kroken, det er kjøp 3 betal for 2 hos princess om dagen, så løp og kjøp,
       elsker strikkeputene deres, koselig og lunt til høsten,
   å vi har kjøpt ny sofa, ja ikke denne, får den nye om noen uker, har ventet i snart 4 uker,
 men den som venter....osv... ja jeg gleder meg, dere skal få se når den er på plass, en jeg lenge har ønsket meg..
 ryddet litt i en hylle over sofa, om en flytter på ting blir de som nye, mye lys blir tent om dagen her, men vi har varme dager ,kalde kvelder og kaldt om morran er det, men luften er så frisk, å kles vasken dufter skjønt når den tas inn,
 katten har inntatt kosestillinga i dynene, Simba er en skikkelig kose gutt,under ser dere et nytt skap som kom på plass i sommer, elsker denne serien, da sier jeg ha det for denne gang, ta vare på hverandre og nyt hver en dag, livet er så kort, 

14 comments:

Louise said...

beklagar bortgången av svärfar! Men annars ser det lika mysigt och fint ut hos dig som alltid!!

Hulda said...

Trivelig hos dere. Likte så godt den puta i den hvite stolen. Enkelt og fint. Trist med svigerfaren din. Skjønner dere har hatt en sommer utenom det vanlige.

It's me said...

Happy sunday...love Ria...xxx..

Blått til lyst said...

Så leit å miste svigerfar brått og uventet. Sorgen blir litt anderles og vanskeligere når man ikke får tatt farvel. Til gjengjeld slipper den som går bort å ha smerter og vansker over tid.
Godt Silje trives, og at sykdommen blir tatt på alvor og fulgt opp av helsevesenet - og at dere står på ekstra slik at livet hennes blir så godt som mulig.
Så spennende med ny sofa - spørs om det ikke blir noen endringer i stua også. Det ene drar som kjent det andre med seg *S*
Det er høst her i dalstroka innafor også, men vi har ennå ikke hatt frostnetter her jeg bor. Til uka melder de ned i +2, så det spørs om ikke geranium og fuchsia snart må inn i kjelleren.
En riktig god klem til deg - Liv

Hanna said...

Ha nu en fin kväll och en bra start på den nya veckan.
Kram
Hanna

ETT RÖTT MONOGRAM said...

Lessamt med din svärfar, blir jobbigt när det går så fort.
Men så roligt och se inlägg från dig, du har så höstfint.
Kramar
AnnaMaria

irene said...

Å så koselig å titte in till dig igen!
Du har det sååå fint!
Ha en fin uke!
Klem Irene

Synnøve said...

Så koselig at du blogger igjen:-)
Kondolerer med svigerfaren din.
Heldig du er som har kjøpt deg sofa. Jeg er så lei av den vi har.

Klem Synnøve

Karl Halvorsen said...

Har ikke glemt deg, men savnet deg har jeg. Fulgt med også, tror jeg du vet. Hyggelig å se deg igjen også her, selv om jeg "finner" deg på andre måter. :)

Trist med svigerfar og sikkert ikke lett oppe i alt annet. Det er ofte slik i livet, dessverre. Gledelig er det at det går så bra med Silje. Det visste dere vel heller ikke på forhånd.

Dere er stadig med i tankene, Sylvia. Håper tiden som kommer er fylt med medgang for dere alle. :)

Romantikk-takk. said...

Heia.
Så trist med din svigerfar. :(
Men for noen nydelige bilder fra stua. Gleder meg til å se den nye sofaen. :)) Så kjekt at Silje trives på skolen. Ha det fint.
God klem fra Mette.

MissMette said...

Så koselig å se innlegg her hos deg, Sylvia ღ - og ditt vakre hjem... Koselig og så mange herlige detaljer å titte på ღ Likte så godt hyllen din med alt det fine på :) - og selvsagt søte Simba ღ ღ ღ Koselig å høre at Silje trives, og så spennende med media og kommunikasjon - det tror jeg også hadde valgt hvis jeg skulle skru tiden tilbake :) - spennende... Ønsker deg en fortsatt fin kveld og uke... Stor klem fra Mette

salige lavendel said...

Så leit å miste svigerfar!!! Håper dere klarer å trøste og støtte hverandre litt, familien og nære venner blir litt ekstra viktige i en sånn situasjon. Det er da man virkelig merker at man ikke klarer seg uten hverandre. Fra det ene til det andre - det var noen veldig koselige bilder fra en stilig stue! Blir gøy å se sofaen du har valgt da. Trenger sofa vi også snart, men jeg synes ikke det er så ålett å finne en som både er fin å se på og GOD å sitte i.

Ruths datter said...

Kjempekoselig å komme innom deg igjen Sylvia.Trist med din svigerfar. Det skal bli kjekt å se din nye sofa.
Klem

ralfefarfars paradis said...

Så trist med din svigerfar, vondt når det kommer så brått på. Stua di er virkelig koselig, og spennende med ny sofa..sender deg en stor klem- tusen takk for fine kommentarer fra deg- føler alltid at du skriver fra hjertet;)