Sunday, November 4, 2012

Hei på en søndag, ja nå er det endelig tid for azalia , elsker de blomstene, vil spørre dere om det. Er noen som vet hvorfor man ikke kan lese bloggen min på iPad,kan nok se dette da det er overskriften,men det jeg skriver mellom hvert bilde kommer ikke opp på iPad, bare pc, noen som vet .

11 comments:

Cathrines Kreative Hjørne said...

Hei Sylvia!
Det har jeg ikke tenkt på, men så det nå når jeg leser bloggen din med iPad! Så rart! Men kanskje du kan forsøke å aktivere/deaktivere mobil versjonen? Vet ikke om det hjelper?

God søndag til deg!

Klem Cathrine :-)

ETT RÖTT MONOGRAM said...

Azalean är jättefin, tyvärr har jag ingen aning om det tekniska. Hoppas du får hjälp.
Ha en fin söndag
Kramar
AnnaMaria

Hos Jorunn said...

Azalia er en meget vakker blomst, jeg har den jeg også....så lenge det går ann å få tak i den. Jeg dynker min i en bøtte med vann hver 2-3 dag og da holder den i mange, mange uker. Jeg kan ikke hjelpe deg med iPad spørsmålet ditt siden jeg ikke har en...sikkert noen andre som kan. Ha en fin søndag, Sylvia! Klem fra Jorunn

Tovepia said...

Denne planten liker jeg også så godt;)
Har ikke Ipad, men har bestilt en som kommer i løpet av måneden;)
Ha en fin søndag, klem;)

It's me said...

Hello darling...have a nice sunday.....i can read all bloggs on my i pad.....so strange you an not ???...love from me....i can not make posts on my i pad ....love Ria,,,xxx,,

Helen said...

Skriver alltid innleggene mine via PC, så dette med iPad...vet jeg ikke noe om, Sylvia, sorry.....

Sikkert en eller annen der uti blogglandia som kjenner til det :)

Flott blomst og nydelig i HVIT -god søndag :)

Elzie said...

Har också köpt mig en azalea och jag älskar också den blomman. Nu står den i vardagsrummet och ser så fin ut. Hoppas den fortsätter göra det också!
Har inte en aning om det där med iPad. Är inte så bevandrad i det tekniska och har inget som helst intresse av det nya, haha. Är nog lite gammalmodig av mig?!
Hoppas du har en fin söndag.
Kram Elzie

Hanna said...

så fint det blommar.
Ha en fin söndagskväll!
Kram
Hanna

Bente said...

Hallo Sylvia.
Azaliaen e r helt nydelig bloms og et must hos meg i denne tiden fremover.
Har forstått at det er noe med bloggen din når jeg leser på på iPaden, men aner ikke hva du skal gjøre.
Du kan høre med Maja som har bloggen "fabelaktig". Hun har mange tips og tror hun kan masse om dette.

Bente

Havfruen said...

Kan det ikke ha noe med bakgrunnen du har på bloggen din? Jeg er på ipad og ser ikke skriften......prøv å fjerne bakgrunnen din......
Klemmings:)

Torilpia said...

Hei Sylvia :o)

Jeg har ikke I-pad .. men dårlig nettforbindelse. Det tar lang tid å laste siden din .. og noe av det siste som kommer opp er bakgrunnen din og samtidig med den - teksten mellom bildene. Vet ikke om det har noen sammenheng med problemet ditt - men ser at "Havfruen" også foreslår å sjekke ifht bakgrunnen .. :o)

Nydelig plante .. Azalea var min mormors yndlingsplante og derfor veldig kjær for meg. Tenkte å kjøpe en på fredag .. men siden jeg ikke hadde lyst til å frakte den imellom Aure og Løkken et par ganger stod jeg over denne gang. Men har anskaffet meg en rosa "julestjerne" - bittelitt julefølelse .. men allikevel ikke :o) Håper dere har hatt en flott helg .. klemmer!!