Friday, January 25, 2013

januar.......

 Hei igjen alle sammen, så lenge siden jeg har blogget nå, å det har sine grunner,Silje ble syk før nyttår,
   influlensa med påfølgende lunge btn, tre dager var hun mindre syk ,så satte det igang igjen ,feber 39.6 og så gåen å utmattet, denne gang tok det tid å finne ut hva det var, det er en infeksjon ,crp var skyhøy,hun er syk enda men kommer seg litt nå,
 januar har vært kald ,helt ned i -16 her ved sjøen, å det er endel, nå melder de mildere..
jeg har laget endel islykter som pynter opp på veranda hver kveld, den det er bilde av ovenfor gikk i stykker, men fin som pynt likevel..
 så må jeg fortelle om noen bytte sider på fb jeg er med i, her byttes det meste, jeg er med i en fra distriktet mitt, å så mange koselige damer det er med der, dette gamle foto album er byttet i den gruppen,
 gleder meg å sette inn gamle sort hvitt familie bilder i det, det er ikkehelt i orden ,lås og et ornament på forsiden mangler, men men liker det likevel jeg..
 dette blekkhuset er å byttet med samme damen i den bytte gruppen, nydelig ikke sant?har gamle glass penner som passer til..
 ny duft er kommet i hus, skal ha denne på badet, den heter fluffy towels ,nydelig duft til et bad.
 å siden vi er inne på duft til huset, se denne yndige flasken her, minner om en gammel parfyme flaske,
 man fyller den med spesial duft,fåes i mange varianter, champagne som er på min nå, den har veke,man tar av toppen å tenner på veken, lar den skikkelig brenne ca 2 min, blåser flammen ut å setter på kronen, selve korken settes på når en vil slukke, man ser ikke flammen.men duften sprer seg svakt i rommet. det er en slags katalysator,
 under på bilde ser dere en kurv full av perleblomster, gleder meg til de kommer, de lover oss vår og varmere dager, må si jeg lengter etter det nå.
 ønsker dere alle fine dager

15 comments:

It's me said...

Beatiful post,...have a nice weekend darling...xxx...love Ria...

Ruths datter said...

Koselige bilder Sylvia. Trasig med Silje som ikke blir frisk da. Skal tro om lungebetennelsen ikke har sluppet taket.Skulle vært lytta til lungene en gang til. Stakkar. Håper dere alle får en god helg.
Klem

Romantikk-takk. said...

Heia.:)
God bedring til Silje,stakkars vennen,som hun sliter. Tenker på dere.<3 Så fine dufteting du har og så mange koselige bilder. :) Kjempeflott hos dere. Ha en fin helg.:)
Klemmer fra Mette.

Hos Jorunn said...

Hei Sylvia:) Så leit med Silje, hun har jammen vært igjennom mye i ung alder. Håper hun snart blir frisk igjen! Så mye fint du har fått deg, det blekkhuset og det gamle fotoalbumet var helt nydelige!!! Så smart å bytte gamle ting:) Flotte lyslykter du har laget også! Så det har vært såpass kaldt hos dere, det var litt overraskende på den kanten der. Den duftflasken med flamme hørtes spennende ut, hvor har du kjøpt den? Ønsker deg en riktig fin helg, klem fra Jorunn

Bossa said...

Hei på deg. Lenge siden jeg besøkte bloggeverden, men nå er jeg her igjen.Så leit med Silje da. Håper hun kommer seg fort nå. Artige ting du har bytta til deg da. Har kjøpt meg noe småtteri på qxl. Det kan jeg blogge om etter hvert, kanskje. Hvis jeg blir flink jente og blogger litt innimellom da.
Ha så fine dager dere kan. Gleder oss til våren her i huset. Klem.

lavendel mio said...

Huff da, ikke noe kjekt, håper hun er bedre.
Så masse fint du har byttet til deg:)
Og så fin lyslykt:)
Går mot lysere tider nå, og hagetid:)
God bedring til Silje.
Ha en fin kveld, klem Hanne

salige lavendel said...

Det var så mange vakre bilder her! Men synes så synd på henne som er syk for tiden. Håper hun kommer seg snart, det er vondt, kjedelig og frustrerende å bli syk over lengre tid...God bedring til henne!

ETT RÖTT MONOGRAM said...

Stackars Silje som varit så sjuk, men skönt att hon är bättre. Så fina bilder du visar på gamla vackra saker.
Ha det gott
Stor kram
AnnaMaria

Cathrines Kreative Hjørne said...

Hei Sylvia!
Ville bare skyndte meg innom deg og ønske deg en fin uke! Håper Silje blir frisk snart!

Klem Cathrine :-)

Har en drøm... said...

Så mange fine ting du har byttet til deg:) Kjekt med slikt altså!!

Så dumt og høre at Silje er syk og liksom ikke blir helt bra... masse god bedring ♥

Alven said...

Hei :-)

Lenge siden sist ja. Vondt å høre om at Silje har vært så syk :-( Håper hun er bedre nå :-) Vinterns influensa har vært hard. Gabriel hoster enda,men sitter heldigvis ikke i lungene så legen har sagt at det er trygt å være ute når det ikke er for kaldt .-) Og det er godt for har vært uker som vi kun har kunnet vært inne..og da blir både små og store rastløse.. Ønsker dattern din god bedring :-)

Så gøy med bytteklubb da :-) det skal jeg sjekke ut om finnes i nærheten her også :-)

Mange fine ting du viser :-) artig med den katalysatoren :-) Både nyttig og dekorativ :-)

Ønsker deg en fortsatt fin uke :-)

Klem

Husmannsplassen i Hidlesundet said...

Nå var det lenge siden jeg var hos deg. Så dumt med datteren som har vært syk. Siden det er en stund siden du la ut innlegget, håper jeg hun er frisk igjen nå.
Mange flotte gamle ting du har fått byttet til deg. Hørtes kjekt ut med den gruppen. Likte godt "parfymeflasken".

Ønsker deg en fin søndag og håper at alt står bra til med deg.
Klemmer fra Hjørdis

Torilpia said...

Hei Sylvia ♥
Håper Silje er frisk igjen nå. Kan ikke være godt å få runde etter runde. Man skal være glad så lenge man holder seg frisk sier jeg bare (bank i bordet) ...
Nydelige bilder som vanlig .. perleblomstene var en flott påminnelse om at våren er der fremme ... snaaart :o) Skulle sikkert hatt noen sånne. Tenker på å plante noen frø og sette i vinduskarmen snart. Miniprinsessa har veldig lyst til det og er det ikke i februar man kan begynne med det??
Kjekt med de byttegruppene. Vi er jo mange med saker og ting som vi ikke trenger - men som er små eller store skatter for andre. Miljøvennlig også .. fremfor å bruke og kaste.

Nei - nå får jammen varmen begynne å innfinne seg .. savner å høre at snøen smelter .. gleder meg til de første små gule hestehov-hodene dukker opp i veikanten :o) Våren er den beste tiden i året .. :o)

Vi tastes på en eller annen måte om ikke lenge ... stor klem til dere alle :o)

Romantikk-takk. said...

Ønsker deg en flott helg.:)
Håper det går bedre med jenta di.
Gode klemmer.

lisje astrid's husblogg said...

Hei du gode :)
Eg leita fram egget eg fekk av deg for nokre sidan..Det er så vakkert, og eg tenkjer alltid på deg når eg ser det..Du har inspirert meg heile vegen med dine kreative syslar frå heimen din, både innandørs og ute.
Håper alt står bra til med deg <3

Ynskjer deg glade vinterdagar :)

Helsing frå Astrid