Friday, March 1, 2013

der er vår.endelig Mars.

 hei, ja her er det langt mellom innlegg, men sånn blir det av og til, mye skjer i livet, stadig prosjekter på gang, nå om dagen er det foto studio vi lager til vår datter Silje, hun elsker å fotografere å da særlig mennesker, portrett å mote ,
litt vår er kommet i vårt vindu, elsker primula i alle disse nydelige vår farger,
 å så må jeg vise dere en gammel telefon, den passet godt i vår hylle, det er en flott dame med navnet Marit som ordnet den for meg, tusen takk Marit, vi bor et stykke fra hverandre så denne måtte sendes i posten,å at den damen har pakket før det er sikkert, ikke en skramme på den når den kom,
 syntes den passet så godt i vår hylle ,sammen med andre gamle saker, moro å være på skattejakt,
 å på bildet over her, ja det er sort oliven, vårt oliven tre har nå mange oliven, det er så gøy, vet ikke om alle blir modne,men masse kart er det, jeg tar oliven tre inn om vinter, lar det stå i vår stue, vi har varmepumpe så her er ikke kaldt, der står det hele vinter, dette er nå 6 år gammelt, å overvintrer og blomstrer og kommer med oliven hvert år.
 litt fra kjøkken, disse er kjøpt på glassmagasinet, de er såå godt på ost, anbefaler dem, å ikke er de så værst å se på heller, gammeldags engelsk stemning,
 står noen egg her å i en bolle, de skal bli til eggsalat, jeg har vært så heldig å få kjøpe en gammel vekt, skal vise dere den i et senere innlegg, den er så skjønn, helt til slutt et bilde av Simba på sin faste plass, her speider han etter andre katter, han er kastrert så han skjønner ikke helt disse skrik og hyl på utsiden med andre katter, så han havner lett i slosskamp, ikke lett å være katt.ønsker dere alle en riktig god vår mnd. nyt dagene å lev nå.

19 comments:

Helen said...

Så hyggelig å finne innlegg hos deg, igjen, og det på en fin fredag og tenk, ja 1 mars ALT !!

Tiden går fort unna......

Du har det så hyggelig i hjemmet ditt, koser meg med å studere de fine bildene du tar, så mange herlige detaljer - og jeg har sagt det før og sier det igjen:
- very english style,
her i heimen :)

Noe jeg liker !

Gooood helg, her skal det pakkes kofferter på søndagen, ut på tur neste uke, og denne gangen til et sted jeg aldri har vært før !!

Cathrines Kreative Hjørne said...

Hei vennen,
Ja, tenk, nå er det mars måned, og det går mot VÅR! Vi trenger det nå, noen og hver, litt sol og varme! Men denne uken har i hvert fall hatt strålende sol, og bare det hjelper jo, selv om det er mange kuldegrader!

Ønsker deg en nydelig helg!

Klem Cathrine :-)

Mira said...

Hei,
Nydelige dager nå. Vil , at all snøen skal bort, lengter etter vårblomster, små lette sko osv, Godt å starte med primula inne.

Det blir sikkert kjempefint for Silje å få sitt eget fotostudio,

Husker de sveive-telefonene i bruk;-)
Og Hannemor på sentralen viste alt om alle ja ja. "televerket" bodde hos oss når de la om telefonen til sånn du dreia på når du slo nr.

Da tok de med seg de fine svarte, og kasta de.

Pappa hadde planlagt å gjømme vår og den som var i farmors hus, for han ville lege opp telefon mellom huset og fjøset.

Men dessverre var han bortreist og fikk ikkje gjort det før telefonene var vekk.
Dumt han ikkje sa det til oss andre.

Tror disse kastrerte kattene blir missforstått, av andre katter. må ut å redde Noah rett som det er.
Godt å ha han inne om natta så slipper eg noe tull da.

Nå må eg ut å nyte finværet.

Ønsker deg ei God Helg! Klem,

Vivi said...

Ja, tenk nå er det mars og det er så herlig.

Flotte bilder du viser!

Ønsker deg en fin dag! Vivi-klem

Balke gård said...

Åh, det er så deilig med vår, kjnte jeg måtte spre det glade budskap idag ja:) Så koselig å høre fra deg min venn! Og så fine bilder! Likte også så godt den parfymetennflasken din!! Stilig! Håper det går bra med dere alle, har det vært ny tur til London med Silje? Tenker på dere, vet du! KLem, Marianne

Bossa said...

Hei. Der var du ja. Så spennende at dere lager fotostudio da. Og nydelige bilder fra deg igjen. Her aner man så vidt at det nærmer seg vår. Deilig. Ha det så godt. Klem.

Ruths datter said...

Så kjekt å se innom deg igjen. Det er ikke alltid tid til blogging. Det forstår vi. Livet tar masse tid. Kjekt å se deg iallefall.
Klemmer fra meg

Bente said...

Hallo Sylvia.
Har virkelig savnet deg. Sånhyggelige bilder du viser oss fra hjemmet ditt. Håper alt står bra til med deg og dine.
Spennende å høre om fotostudio. Min yngste datter utdannet seg til stylist og interiørfotograf i England. Hun bodde i Cheltelham i 3 år. Ikkenlangt fra Oxford.

Ha en god helg.

It's me said...

Lovely weekend....xxx...!!

ETT RÖTT MONOGRAM said...

Roligt att höra från dig Sylvia, låter spännande med fotostudion. Och så bra du är på och övervintra olivträd, det syns att det trivs.
Telefonen var en riktig pärla, såna ser man inte ofta.
Ha en skön söndag
Kramar
AnnaMaria

Hos Jorunn said...

Hei Sylvia og så koselig å se innlegg fra deg igjen! Så fin den gamle telefonen er og den passer jo så fint inn sammen med de andre gamle flotte tingene dine. Håper du har en like flott og solfyllt dag som det er her. Ha en fortsatt fin søndag, klem fra Jorunn

Solveig said...

Hei igjen, Sylvia!! Så koselig å høre fra deg igjen! Jeg opplever også fra tid til annen at kommentarer forsvinner sånn underveis.Godt du ikke gav opp da;o)
Veldig koselige bilder fra ditt hjem! Nydelig med den gamle telefonen i hylla!
Så spennende med eget fotostudio. Det kunne jeg også ha tenkt meg;o)))
Ha ei flott uke!
Klem fra Solveig

Sologbolig said...

Koselige bilder hos deg. Så spennende med oliventreet ditt da, ikkje verst å få oliven på det. Mitt døde i fjor da eg tok det inn i stua om vinteren. Kanskje eg får kjøpe meg eit nytt i år.
Ha ein fin kveld

Husmannsplassen i Hidlesundet said...

Så nydelig bukett du hadde på bordet.
Her var mange herlige bilder. Du var heldig med telefonen. Kjekt med slike gamle skatter. Primulaen i kurven var skikkelig fint. Fantastisk at du får til oliventreet og at det har klart seg gjennom 6 år! Hører at de fleste mister bladene.
Ønsker deg noen flotte vårlige dager fremover.
Smil og klem fra Hjørdis

Blonder og perler said...

Koselig stemning hos deg.
Heldig med den telefonen..lenge siden disse var i bruk nå;)

Du ma ha grønne fingre som får til oliventrær. Mine dør ganske fort.

Ønsker deg en fin dag.
Klem.

Franciskas Vakre Verden said...

Hei, Hei. Kjempefin blogg du har!

Jeg står bak bøkene Sanselig sommer og Sanselig jul og holder nå på med en ny bok som får tittelen Sanselige Rom.

I den forbindelsen har jeg en stor konkurranse der man kan vinne flotte interiørpremier for 22.000,- Jeg vil med dette gi deg en personlig invitasjon til å bli med. Hvis du ikke allerede er med kan du se mer ved å bruke denne linken:

http://franciskasvakreverden.blogspot.no/2013/02/stor-konkurranse-vinn-premier-for-mer.html

Frist for å være med er 15. mars.

Ha en flott uke!

Beste hilsen Franciska :-)

Franciskas Vakre Verden said...

Hei, Hei. Kjempefin blogg du har!

Jeg står bak bøkene Sanselig sommer og Sanselig jul og holder nå på med en ny bok som får tittelen Sanselige Rom.

I den forbindelsen har jeg en stor konkurranse der man kan vinne flotte interiørpremier for 22.000,- Jeg vil med dette gi deg en personlig invitasjon til å bli med. Hvis du ikke allerede er med kan du se mer ved å bruke denne linken:

http://franciskasvakreverden.blogspot.no/2013/02/stor-konkurranse-vinn-premier-for-mer.html

Frist for å være med er 15. mars.

Ha en flott uke!

Beste hilsen Franciska :-)

Landlige Hjem said...

Hei på deg, oj så spennende med fotostudio ;) Trist at det er sykdom hos dere også, håper hun snart er på beina igjen ;( God bedring!! ;) Vi smører oss med tålmodighet, men jeg tror nok dessverre at de blir hjemme i morgen også, de skal jo ha en feberfri dag før skolen igjen... Men det får ta den tid det tar ;) Takk for koselige ord vennen <3 Nydelige bilder som alltid hos deg, koser meg ,) Ønsker deg en skjønn helg som snart titter innom ;)
Varme klemmer Anki

salige lavendel said...

Alltid så fine bilder her hos deg, koser meg med dem =)