Friday, October 18, 2013

et livstegn fra meg

 hei alle gode blogg venner, ja må beklage det lange fravær, men av og til blir det sånn, livet gir en noen utfordringer som må synke og setter en litt ut.
 vi var i Praha en uke i høstferien, det var sol der hele uka, vi tittet og vi shoppet,
 absinther noe Praha er kjent for, finnes som alkohol å smakforsterker på is og div, mye mystikk om denne malurt, men ikke farlig, er i så små doser det man får i butikker,så ingen fare å prøve, vi prøvde ikke..
  sånn ellers har vi ordnet litt på gjesterom i høst, malt vegger hvite å gjort dt vldig sommerlig,
 bildene herfra er veldig dårlig pga lyset, så dere skal få se mer siden, men et sminkespeil må man jo ha,
 å tøfler klare til bruk under nattbord, sengen er fra bohus å er sånn at en kan ta ut underdelen å heve den til samme nivå som som den andre, å da får man en stor seng på 180cm, friends heter den.
som dere aner,veldig sommerlig her,
 så har jeg endelig fått fatt i en Mora klokke, ønsket meg det lenge, å den tikker å går å slår,
litt beskjeden slår den, glad for det,eller så hadde man blitt sliten i øra.
 ny lyslykt er kommet på plass å blir brukt mye hver dag,
 ble mye mat og kaker i Praha, å spise ute var billig, det dyreste vi betalte var 160kr for fin middag,vin, dessert og kaffe, snakk om luksus, å den gode maten, ja kaker å var de flinke på.
helt på slutten vil jeg linke til min yngste datter Silje sin blogg å et dønn ærlig innlegg hun skrev for noen dager siden .Gå inn HER Å BESØK SILJE SIN BLOGG. hun er ei jente jeg er utrolig stolt av, som har noen utfordringer i livet.
 ønsker dere alle fine dager, nydelig høst vi har.
 ta vare på hverandre.

8 comments:

ETT RÖTT MONOGRAM said...

Kikade in på Siljes blogg, och så snygg hon är din dotter, jag kände knappt igen henne. Roligt att du gjorde ett inlägg, tänker allt på dig ibland och undrar hur ni har det.
Skickar en stor kram till dig
AnnaMaria

Romantikk-takk. said...

Hei vennen. :)
Når jeg leser om Silje så ser jeg hvor heldig jeg er til tross for at jeg er nakkeskadd. For en modig og flott jente,nydelig er hun også. :) Og hun er heldig som har deg til mamma.:) Så lekkert det ble på soverommet,herlige bilder,flinke gode Sylvia.<3
Masse klemmer til dere begge.

Ruths datter said...

Praha er nydelig. Kjekt med en tur av og til. Flott på gjesterommet ditt. Tror jeg må ta en tur. hi hi. Koselig å se deg igjen her i blogglandia.
Klem

Mandelhjärta said...

Hei Sylvia!
Så hyggelig at du la igjen en så koselig hilsen hos meg. Da kunne jeg finne deg også! ;)
Så lekkert gjesterom du har ordnet! Veldig inspirerende! :)
Nå skal jeg ta en titt rundt i bloggen din!
God søndag! :)

Hos Jorunn said...

Hallo Sylvia! Veldig koselig med et livstegn fra deg:) Jeg var inne og leste innlegget til Silje, det var utrolig sterk å lese...for en vakker og modig datter du har!! Jeg får helt vondt når jeg leser om unge som har det vanskelig, det er så urettferdig. Jeg har mange plager selv, men de kom ikke før jeg var voksen og da er det lettere og akseptere på en måte.

Så heldig du er som har fått deg en så vakker Moraklokke..jeg elsker de gulvklokkene!!! Den passer så vakkert inn hos deg, Sylvia! Det er så fint ut i Praha, en gang så skal jeg dra dit!

Gjesterommet ser veldig fint ut, du er en mester i å gjøre det koselig rundt deg og dine!

Ha en fortsatt fin søndag, klem fra Jorunn

Camilla said...

Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

Balke gård said...

Kjære deg! Så fint et gjesterom og klokke du har! Og herlig med tur til Praha! Ikke verst med de prisene, fikk lystbå dra! Ellers er livet opp og ned, var allehelgensdag igår... Skal innom Siljes blogg! Klem

h.espe said...

Hei Sylvia,
Takk for koselig hilsen hos meg!
Nydelig på gjesterommet hos deg, med de herligste detaljer :)

Ønsker deg en fin søndag videre!

Klem fra Hildegunn